Cydonia, cooperativa de consum ecològic i responsable Qui som?Informació generalPossibles proveîdorsReceptesCol·laboracions i enllaçosDivulgacióSocis

Divulgació

 

Apartat de divulgació sobre temes d'actualitat.

Manifestació Antitransgènics
Salvem la Iniciativa Legislativa Popular sobre Transgènics
28 de juny de 2009 a les 12:00 h.
A la Plaça Catalunya de Barcelona
Itinerari: Plaça Catalunya - Parlament

Enmig del desencant polític que estem vivint en els darrers temps, PSC, CiU i PP han iniciat els tràmits per avortar la Iniciativa Legislativa Popular sobre Transgènics de la Plataforma ‘Som lo que Sembrem’. Així pretenen respondre a la preocupació activa de la societat catalana per la seguretat alimentària, el medi i el futur de la pagesia tradicional.
Per evitar aquesta maniobra antidemocràtica, humiliant i del tot irresponsable, necessitem la vostra IMPLICACIÓ en la gran MANIFESTACIÓ que organitzem sota el lema de ‘DEMOCRÀCIA, SALUT I BONS ALIMENTS’. Depèn de la vostra participació que aconseguim fer visible la demanda social d’un NOU MODEL ALIMENTARI, SANITARI I PAGÈS.
Més informació: http://www.somloquesembrem.org

 

 

Herbari Virtual

Informació sobre la pàgina web Herbari Virtual del Mediterrani Occidental, que ens ofereix un extens catàleg de les plantes vasculars de les terres de la conca del Mediterrani occidental, i imatges i informació sobre les mateixes.

 

Troc

Publicació de les cooperatives de consumidors de productes ecològics

 

Article sobre transgènics

"Els transgènics son tòxics per a la salut humana". Una molt interessant entrevista publicada a La Vanguardia el dimecres 8 d’abril de 2009, al Dr. Gilles-Eric Séralini, expert de la Comisió Europea en transgènics.

 


Viatge Nutritiu

Recull de receptes i menus estacionals amb criteris naturistes, ecologics i solidaris

Severn Cullis

Severn Cullis mentre anava a l'escola de primària, a l'edat de 9 anys amb un petit grup d'amics van fundar l'Organització Ambiental de la Infantesa (OCE), un grup de nens compromesos amb l'ensenyament i l'aprenentatge de qüestions ambientals als altres nens. Van tenir èxit en molts dels projectes que van iniciar abans de 1992, quan van reunir els diners suficients per anar a l'ONU, a la Cimera de la Terra (1992) a Rio de Janeiro, a on van pronunciar un discurs durant una sessió plenària. Adjuntem el discurs tarduit al català.